Contact information
Our Address
Schottegatweg Oost 179 Willemstad Curaçao
Mo-Sa 9:00 - 17:00
Social Media
16Mar

2024 is goed begonnen 🇨🇼

Alweer samen met Nevita M. G. Mezas diverse holding en bv aktes tekenen als vertegenwoordiger van relaties van Van Holland Curacao.

Wil jij weten hoe je een internationale structuur kan opzetten? Plan gerust een videocall met ons!

BV oprichten

Het oprichten van een Besloten Vennootschap (BV) in Curaçao kan een geweldige manier zijn om je bedrijf uit te breiden en te profiteren van de voordelen die het eiland biedt. Daarbij kan een zaakwaarnemer een grote hulp zijn. Hier lees je hoe je dit moet doen.

  1. Vind een geschikte zaakwaarnemer: Van Holland Curaçao vertegenwoordigt je bedrijf op Curaçao. Als zaakwaarnemer hebben wij uitgreberide ervaring met het oprichten van bedrijven en zijn we goed bekend met de lokale wetten en regels.
  2. Bepaal de structuur van je BV: Samen bepalen we de aard van je bedrijf, het aantal aandeelhouders, de verdeling van aandelen en andere relevante informatie moeten bepalen.
  3. Stel statuten op: dit zijn de regels die de werking van je BV regelen. Ze moeten worden opgesteld in overeenstemming met de Curaçaose wetgeving en moeten worden goedgekeurd tijdens de oprichtingsvergadering.
  4. De oprichtingsakte: deze akte bevat de statuten en moet worden ondertekend door jou en de zaakwaarnemer. De akte moet worden gepasseerd door een notaris in Curaçao. Als zaakwaarnemer kunnen wij dit volledig verzorgen.
  5. Registreer je BV: Nu je BV is opgericht zullen wij als zaakwaarnemer deze registreren bij de Kamer van Koophandel en Nijverheid van Curaçao.
  6. Open een bankrekening: Voor je nieuwe BV heb je een bankrekening nodig in Curaçao. Dit is over het algemeen een eenvoudig proces dat Van Holland Curaçao voor jou kan uitvoeren.
  7. Houd je aan de lokale wetten: Net als in elk ander land moet je bedrijf voldoen aan de lokale wetten en regelgeving. Dit omvat belastingen, arbeidsrecht en andere handelswetten.

Het oprichten van een BV met een zaakwaarnemer in Curaçao is een proces dat zorgvuldigheid en kennis van de lokale wet vereist. Hoewel het oprichten van een BV in een vreemd land uitdagend kan lijken, kan het enorme voordelen bieden voor je bedrijf. Dus, waar wacht je nog op? Het paradijs van Curaçao wacht op jou en je succesvolle bedrijf!

Wat is de beste oplossing voor jou?

We helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Tags:
Webmaster

Dream. Idea. Result. How we can help your company establish a Thriving Curacao Entity. In a tale of growth and expansion, our partnership transforms your vision into a tangible reality. With sights set on establishing a Curacao entity, our expert team steps in, armed with specialized knowledge and unwavering commitment to success.

Disclaimer: The information provided on this website does not, and is not intended to, constitute legal advice. All information and content available on this site are for general informational purposes only.

© 2021-2024 Van Holland Group BV. Terms and Conditions | Privacy Policy

Scroll to top